izrada web stranica

Genesis web studio

Kreativni specijalizirani studio za izradu WEB stranica

AWD (adaptive web site)

Radimo stranice koje se prilagođavaju veličinama uređaja, dakle jedna stranica za sve uređaje.


Sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili jednostavnim za korištenje i jedinstvenog dizajna. Krajnji cilj je izrada autonomne i profesionalne web stranice koja će izgledom i kvalitetom biti Vaš koncept komuniciranja s krajnim korisnicima putem interneta.

 

Proces izrade web stranica

 

Pipremna faza
U ovoj fazi od Vas saznajemo više o Vašoj djelatnosti i osnovnoj svrsi buduće web stranice, npr. služi li ona u prezentacijske svrhe, svrhe marketinga ili preko nje želite ostvarivati direktnu dobit. Isto tako, da bismo izradili kvalitetnu ponudu moramo saznati pobliže njezin obim i sadržaj te da li treba biti višejezična. Nakon okvirne analize, na nama je da Vam izradimo i pošaljemo ponudu za tražene usluge koje mogu biti samo izrada stranica ili i paket s izradom te održavanjem iste web stranice.

Druga faza
nakon ponude je definiranje odnosa prava, dakle ako je ponuda prihvaćena čeka se uplata avansa koji iznosi 30% od ugovorene bruto cijene projekta, preostala plaćanja mogu biti sukcesivno ovisno o stupnju završenosti, sve ostalo prije produkcije na sistem ključ u ruke.

Dizajn web stranice
Kada ponovno definiramo sadržaje i funkcionalnosti web stranice (aplikacije) i nakon što od Vas dobijemo osnovne smjernice, Vaš logotip, fotografije i drugo, krećemo u izradu prijedloga dizajna. Dizajn dorađujemo do konačne potvrde s Vaše strane o usuglašenosti

Predlošci stranica u izradi!

Durma

Genesis d.o.o. Rijeka je generalni zastupnik već 15 godina tvornice Durma koji je jedna od najvećih i najpouzdanijih svjetskih proizvođača strojeva za obradu metala. Pored prodaje strojeva Genesis iste pušta u rad, daje instrukcije i obuku korisnicima te održava strojeve u jamstvenom i van jamstvenog roka.

Jouanel

Genesis d.o.o., Rijeka također zastupnik francuske tvornice Jouanel i još nekoliko uglednih svjetskih proizvođača razne opreme

Electrex

Aparati za zavarivanje visoke i pouzdane kvalitete i veoma ugodnih cijena.