pročišćavanje ulja

Genesis software

Pis - poslovni software za male i srednje poduzetnike
Bis - zdrastveni software za klinike i ambulante koji rade na windows OS plaformi
Software koji će vrlo brzo omogućiti revolucionarne promjene u načinu rada i osigurati ogromne uštede kod korisnika, bilo da su u pitanju poduzetnici ili knjigovođe.

Certificirani smo za:

G9 - ORDINACIJE IZVAN BOLNIČKE SPECIJALISTIČKO KONZILIJARNE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE

G14 - USTANOVE ZA FIZIKALNU TERAPIJU

G11 - USTANOVE ZA ZDRAVSTVENU NJEGU U KUĆI

Naša rješenja možemo ponuditi u opciji web pristupa te nisu potrebita ulaganja u novu računalnu opremu.

Nudimo rješenja za upravljanje poslovnim procesima, bez obzira jesu li to specifična rješenja za pojedina područja djelatnosti (npr. Zdravstvo, Industrija, Proizvodnja, Telekomunikacije, Trgovina …) ili standardizirana rješenja za više unutarnjih djelatnosti poduzeća (prodaja, marketing, servis, financije…). Sva rješenja su dostupna u opcijama implementacije, nabavke ili najma.
• BIS – bolnički informacijski sustav, integrabilni informacijski sustav za zdravstvene ustanove (ambulante, klinike, oliklinike ili bolnice) koji organizira i informatizira rad cijele bolnice te tako štedi vrijeme i financijska sredstva. BIS moduli djelatnicima Ustanove osiguravaju provedbu veće kvalitete liječenja te omogućuje da se više vremena posveti pacijentima, a ne administraciji. Informacijski sustav za bolnice intuitivan je i jednostavan za korištenje te je usklađen sa svim standardima struke i certificiran je od HZZO-a.
• Upravljanje odnosima s korisnicima (CRM – Customer Relationship Management) ili bilo kojim drugim poslovnim entitetima (xRM)- pruža podršku poslovanju s ciljem razvoja dugoročnih, partnerskih odnosa s korisnicima ili drugim objektima poslovanja; omogućuje da ažurni podaci uvijek budu na jednom mjestu, dostupni sa bilo kojem lokacije putem web pristupa.

o Našim rješenjima nadogradnje xRM platforme slobodni smo Vam ponuditi prilagođena informacijska rješenja za upravljanje i optimizaciju svih vrsta poslovnih procesa, bilo da se odnose na materijale i podatke (od projekata do masovne proizvodnje) ili osobe (profesionalne usluge).
• PIS - poslovni informacijski sustav optimizira poslovne procese Ustanove. Oni uključuju materijalno i financijsko poslovanje, te upravljanje kadrovima kao i evidencijom ulaznih i izlaznih računa. Osim navedenih funkcionalnosti sustav implementira i blagajničko poslovanje s mogućnost praćenja i analize poslovanja subjekta.
• Integracija BIS-PIS-CRM rješenja, ostvarena s ciljem razmjene podataka, čime bi jednom unesen podatak u bilo kojem sustavu bio adekvatno iskorišten u svim drugim sustavima koji takvu informaciju mogu upotrijebiti za obradu, analizu i prezentaciju u smislu donošenja poslovnih odluka.
• Upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima - upravljanje dokumentima i poslovnim procesima (DMS – Document Management System) prema zahtjevima korisnika i specifičnostima njihovih poslovnih procesa.
• Izrada softvera po zahtjevu - razvoj softverskih rješenja za podršku specifičnih poslovnih procesa. Koristimo razne tehnološke platforme, poput Microsofta, Java i drugih a posebni ističemo mogućnost izrade jedinstvenih programskih rješenja za više-platformsku podršku mobilnim uređajima. Drugim riječima, naša rješenja za mobilne aplikacije se mogu izvršavati na sve tri vodeće mobilne platforme (iOS, Android i Windows Phone)

Ukoliko ste zainteresiran, slobodni smo Vas, bez ikakvih obaveza, pozvati ili posjetiti te prezentirati navedena rješenja čime možete steći objektivan uvid u stvarne prednosti i jednostavnost upotrebe naših rješenja.

Više o našem bolničko - zdrastvenom softweru

Durma

Genesis d.o.o., Rijeka generalni zastupnik tvornice Durma jedne od najvećih svjetskih proizvođača strojeva za obradu metala, kao i još nekoliko kvalitetnih i pouzdanih proizvođača strojeva i alata.