O nama

Genesis d.o.o. Rijeka je poduzeće koje je utemeljeno 1992. godine u Rijeci. U početnom razvoju bilo je uglavnom orijentirano u informatičkom smislu, te se bavilo prodajom računala i uredske opreme. Razvili smo poslovni program pod nazivom GENIPS za male i srednje poduzetnike pod radnim nazivom "Jednim unosom do završnog računa". Segment informatike je danas važan dio poslovanja. Paralelno sa razvojem informatičkog sektora djelovao je i sektor prodaje i servisa strojeva za obradu deformiranjem. Vremenom smo postali generalni distrubter Turske tvornice DURMAZLAR, te preuzeli prodaju i održavanje strojeva za obradu metala deformiranjem na području Republike Hrvatske i cijele regije. I dalje smo vodeća firma u prodaji i održavanju strojeva ovih i drugih proizvođača. 2015. godine postali smo zastupnici elektro motocikala ZERO, najpoznatijeg svjetskog proizvođača iz USA. Certificirani smo za prodaju zdravstvenog softvera. Poslove obavljamo u sklopu dviju sestrinskih firmi: Genesis d.o.o. Rijeka i Genesis grupa d.o.o. Zagreb.

Genesis grupa OIB : 80999713903

Zastupstvo

Upornim radom i zalaganjem poduzeće je postalo generalni zastupnik nekoliko svjetski renomiranih tvornica - proizvođača strojeva za obradu metala. Od tada smo u stalnom razvoju i danas smo jedno od najsnažnijih u RH i regiji na području ponude strojeva za obradu metala deformiranjemi tehničkog suporta u svezi s istim a to dokazuje i prodaja od 1500 strojeva na navedenom području. Centrala poduzeća je u Rijeci (Zabrebačka 4), poslovnice u Zagrebu (Šestinski dol 67, Sukošanska 19). Posjedujemo skladišta u Slavonskom Brodu i u Zagrebu.

Servisni centar

Poduzeće se bavi održavanjem i servisiranjem strojeva za obradu metala raznih proizvođača, radi generalne remonte, vrši unapređenja starih strojeva aplicirajući jedinice novih mogućnosti, automatizacija i robotizacija proizvodnih procesa, te impelentira softwerska rješenja prema zahtjevima korisnika.