O nama

Genesis d.o.o. Rijeka je poduzeće koje je utemeljeno 1992. godine u Rijeci. U početnom razvoju bilo je uglavnom orijentirano u informatičkom smislu, te se bavilo prodajom računala i uredske opreme. Razvili smo poslovni program pod nazivom GENIPS za male i srednje poduzetnike pod radnim nazivom "Jednim unosom do završnog računa". Segment informatike je danas važan dio poslovanja. Paralelno sa razvojem informatičkog sektora djelovao je i sektor prodaje i servisa strojeva za obradu deformiranjem. Vremenom smo postali generalni distrubter Turske tvornice DURMAZLAR, te preuzeli prodaju i održavanje strojeva za obradu metala deformiranjem na području Republike Hrvatske i cijele regije. I dalje smo vodeća firma u prodaji i održavanju strojeva ovih i drugih proizvođača. Certificirani smo za prodaju zdravstvenog softvera, te posjedujemo certifikate za G9 - ORDINACIJE IZVAN BOLNIČKE SPECIJALISTIČKO KONZILIJARNE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE, G14 - USTANOVE ZA FIZIKALNU TERAPIJU i G11 - USTANOVE ZA ZDRAVSTVENU NJEGU U KUĆI. Poslove obavljamo u sklopu dviju sestrinskih firmi: Genesis d.o.o. Rijeka i Genesis grupa d.o.o. Zagreb.

Genesis grupa OIB : 80999713903

Zastupstvo

Upornim radom i zalaganjem poduzeće je postalo generalni zastupnik nekoliko svjetski renomiranih tvornica - proizvođača strojeva za obradu metala. Od tada smo u stalnom razvoju i danas smo jedno od najsnažnijih u RH i regiji na području ponude strojeva za obradu metala deformiranjem i tehničkog suporta u svezi s istim a to dokazuje i prodaja od 1500 strojeva na navedenom području. Centrala poduzeća je u Rijeci (Zabrebačka 4), poslovnice u Zagrebu (Šestinski dol 67, Sukošanska 19). Posjedujemo skladišta u Slavonskom Brodu i u Zagrebu. U ponudi imamo hidraulične apkant preše, hidraulične škare, CNC lasere, CNC plazme, hidraulične valjke za savijanje lima, tračne pile, višenamjenske strojeve.

Servisni centar

Poduzeće se bavi održavanjem i servisiranjem strojeva za obradu metala raznih proizvođača, radi generalne remonte, vrši unapređenja starih strojeva aplicirajući jedinice novih mogućnosti, automatizacija i robotizacija proizvodnih procesa, te impelentira softwerska rješenja prema zahtjevima korisnika.

Bernard

Bernard Kezić, dipl.ing.str
Predsjednik uprave
385 91/2256228

Pošalji mail

Jasna

Jasmina Kezić, dipl.nov
Prokurist
385 91/3222404

Pošalji mail

servis

385 91/3222404

Ako želite poslati mail direktno koristeći mail adresu bez Vašeg e-mail klijenta, riješite navedeni zadatak (Anti Spam)
koliko je 6+4
=

 
 

genesis@ri.t-com.hr